+ Experți în finanțare MediaDev

O listă de experți verificați în fundraising pentru dezvoltarea mass-media, cu scurte biografii și informații de contact .

Sperăm că modulele, lexiconul de fundraising, cartografierea donatorilor, webinarele și alte resurse din Ghidul de fundraising GFMD MediaDev vă oferă majoritatea informațiilor de care aveți nevoie pentru a aplica cu succes și eficient pentru fonduri MediaDev.

Cu toate acestea, în cazul în care vă gândiți să abordați experți în fundraising pentru expertiză suplimentară, am creat – la cererea membrilor noștri – o listă verificată de experți în fundraising pentru dezvoltarea mass-media. Vă rugăm să contactați managerul de proiect Anne Marie Hammer, amhammer[at]gfmd.info pentru a obține această listă.

Dacă doriți să recomandați includerea unui expert în fundraising MediaDev în această listă, vă rugăm să o contactați pe Anne Marie Hammer, manager de programe și proiecte GFMD, amhammer[at]gfmd.info

Pentru a include candidatul în listă, sunt necesare recomandări din partea a cel puțin doi membri GFMD sau afiliați GFMD.

Last updated