Pentru organizații nonprofit

Acest MOOC (Cursuri online deschise și în masă) al “La Philanthropie : Comprendre et Agir” (Philanthropy: Înțelegeți și Acționați) este primul curs de filantropie în limba franceză. Această formare de patru săptămâni vă va oferi cunoștințe de bază despre caritate într-un mediu vorbitor de limbă franceză. Acest proiect este rezultatul unei colaborări între Fondation de France și Departamentul de Filosofie al ESSECA Business School. Dacă sunteți interesat de subiect sau sunteți deja donator și participați la procesul de caritate sau un profesionist care însoțește filantropii sau îi atrage, acest COMD este pentru dvs.!

Candid

Candid este o organizație care colectează date, efectuează cercetări și publică știri despre organizațiile nonprofit.

Priorități legate de dezvoltarea mass-media și jurnalism: Candid nu are o careva prioritate legată de jurnalism. Prin cercetare, colaborare și instruire, Candid conectează diferite organizații nonprofit, fundații și persoane fizice la resursele de care au nevoie pentru a se îmbunătăți, bazându-se pe 88 de ani de experiență dedicată.

Priorități geografice: Candid sprijină milioane de oameni din întreaga lume care depind de diferite programe și servicii pentru a face lumea un loc mai bun.

Tipul finanțării: Organizația nu oferă finanțare, dar oferă un set de resurse și o bază de date pentru a vă ajuta să obțineți cunoștințele de care aveți nevoie pentru a câștiga finanțare de la donatori din întreaga lume.

Oportunități de finanțare: Prin cercetare, Candid oferă date și resurse nonprofit donatorilor și mai multor organizații, inclusiv mediului academic.

Chronicle of Philanthropy

The Chronicle of Philanthropy oferă idei și știri care vă vor ajuta să obțineți succes într-o lume în schimbare rapidă. Organizația oferă organizațiilor non-profit, administratorilor de fonduri, membrilor consiliului de administrație și altora informațiile și sfaturile practice de care au nevoie cu privire la următoarele aspecte:

Chronicle își actualizează zilnic conținutul legat de coronavirus, inclusiv informații despre dezastrele naturale și planificarea financiară a organizațiilor. (Sursa: Gallagher Group)

The Communications Network

The Communication Network conectează, adună și informează liderii celor mai influente fundații, organizații non-profit și consultanți din sectorul social din întreaga lume.

ComNet are un set foarte util de sortare a mesajelor pentru a vă spune istoria și pentru a vă conecta cu clienții și donatorii. (Sursa: Gallagher Group)

M+R Consulting

M+R Consulting ajută organizațiile nonprofit să-și atingă obiectivele prin schimbul de bune practici atât în organizațiile nonprofit mici, cât și în cele mari din sectoarele sănătății și serviciilor comunitare.

 • Campanii de fundraising

 • Îmbunătățirea operațiunilor și planificarea strategiei

 • Dezvoltarea Consiliului de administrație și a liderilor

 • Studiul de fezabilitate și planificarea evenimentelor din teren

Această firmă de consultanță are o acoperire națională, cu birouri în Oakland, California și New York. M+R împărtășește strategii bine gândite pentru lucrul cu mass-media și protejarea drepturilor. (Sursa: Gallagher Group)

Organizația oferă sfaturi cu privire la o varietate de subiecte în blogul său.

NonProfit AF

NonProfit AF promovează justiția socială prin educarea liderilor, consolidarea organizațiilor comunitare și încurajarea colaborării între diferite comunități.

Vu-Le ("voo-lay") a creat NonProfit AF pentru a oferi o privire serioasă (și plină de umor) asupra dezvoltării viitoare a filantropiei. (Sursa: Gallagher Group)

CARES Act

Alianța nonprofit ajută la interpretarea prevederilor CARES Act care se aplică organizațiilor non-profit, precum și Nonprofit Quarterly. (Sursa: Gallagher Group)

Prevederile CARES Act se referă la cel mai mare pachet de asistență financiară din istoria SUA, care prevede alocarea unui ajutor de 2,2 trilioane de dolari, în special, organizațiilor non-profit pentru rezolvarea problemelor legate de coronavirus.

 • The Nonprofit Alliance (Alianța nonprofit) ajută organizațiile nonprofit să ceară resursele necesare pentru a continua să exercite influența de care au nevoie pentru a prospera. Organizația urmărește să promoveze, să protejeze și să consolideze sectorul filantropic în interesul donatorilor și beneficiarilor.

 • NonProfit Quarterly utilizează o serie de canale media pentru a promova discuții critice care pot îmbunătăți politicile și practicile organizațiilor nonprofit și ale mișcărilor sociale. În această lucrare, se încearcă să se avanseze discuțiile din sector, în special, așa cum se întâmplă prea des atunci când acestea "ajung într-un impas".

Întrebări frecvente de la Consiliul organizațiilor nonprofit din New York

Consiliul organizațiilor nonprofit din New York (NYCN) ajută organizațiile nonprofit din New York să-și construiască capacitatea de a crește și de a influența societatea și reprezintă sectorul nonprofit în politici și avocatură prin furnizarea de instrumente și servicii de sprijin

NYCN oferă: Știri și evenimente, Recomandări pentru advocacy, Servicii și resurse.

Servicii oferite:

 • Servicii oferite:

 • Servicii juridice

 • Evaluări și planificare comunitară

 • Asistență în managementul financiar

 • Suport pentru fundraising

 • Conducerea și formarea Consiliului Director

 • Resurse umane și personal

 • Asigurări și beneficii pentru angajați

 • Fuziuni și colaborări

 • Dezvoltare organizațională și planificare strategică

NYCN oferă o gamă largă de resurse și ghiduri, de la sfaturi practice pentru gestionarea muncii la distanță până la politică. (Sursa: Gallagher Group)

Last updated